29 de setembre de 2016
29.09.2016

Roses es prepara per a l'estrena del film «Vestigis» al Festival de Sitges

29.09.2016 | 07:19

La pel·lícula del director rosinc Ivan Morillo, Vestigis, s'estrenarà el proper 9 d'octubre al Festival de Sitges, on competirà a la secció Noves Visions de la 49a edició de Cinema Fantàstic de Catalunya. Per això, els promotors del film estan treballant per oferir un servei de bus als interessats a assistir-hi. El dia de l'entrena també s'inaugurarà l'exposició «Com es va fer... Vestigis» del fotògraf oficial de la pel·lícula, José Roy, al Cafè Roy, al carrer Major de la població.
D'altra banda, els cinemes de Roses estrenaran la pel·lícula el 14 d'octubre en una sessió regular on participarà part de l'equip. El film està dirigit per Morillo, amb guió d'Ivan Humanes i produïda per Morillo i Thomas Spieker, amb el suport de l'Ajuntament.
El film, es que es va gravar íntegrament al municipi en només nou dies, narra la història de ?l'Elena, una dona que atravessa un moment difícil per la mort de la seva filla petita anys enrere i el ?distanciament amb el seu marit. Tot plegat coincideix amb una relació sentimental amb una exalumna seva. El marit preocupat contacta amb un terapeuta, que els fa una proposta per salvar el matrimoni.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook