Vilafant ha aconseguit la vella reivindicació de construcció d'una rotonda a l'enllaç des de la N-260 cap a l'estació del TAV així com una millora de la perillosa intersecció. Ahir les màquines ja es podien veure a primera hora del matí per començar els treballs, tal com va anunciar Foment la setmana passada. La inversió prevista per a l'actuació és de 441.917 euros.

Els veïns van estar durant mesos fent manifestacions per reclamar que s'hi actués. Es tracta d'un punt negre de la via que connecta amb Olot.

Després de múltiples negociacions i promeses, els treballs es van iniciar ahir. Consistiran en la construcció d'una rotonda així com de vials laterals per reordenar els accessos d'una carretera per la qual el ministeri calcula que circulen de mitjana d'uns 11.600 vehicles al dia dels quals gairebé un 9% són vehicles pesats.

Fins a cinc ramals

La rotonda projectada tindrà un diàmetre exterior de 42 metres i cinc ramals. Dos corresponents a la carretera N-260, dos més a les avingudes Puig Grau i Mèlies i un cinquè que donarà accés al centre logístic de transports que hi ha al principi de l'avinguda Puig Grau així com a l'edifici tècnic d'Adif.