03 de novembre de 2016
03.11.2016

Roses enderroca dues cases al centre per connectar dos carrers

Els habitatges són al vial Trinitat, que està enllaçat al Tarragona amb una escala estreta

04.11.2016 | 07:12
Roses enderroca dues cases al centre per connectar dos carrers

L'Ajuntament de Roses ha començat l'enderroc de dues cases al carrer Trinitat, al centre històric, per tal de permetre millorar la connexió entre els carrers Trinitat i Tarragona on actualment per als vianants hi ha una escala llarga i estreta. Les cases es van comprar fa uns anys i estaven en estat ruïnós.

Les finques són als números 27 i 29 del carrer Trinitat i amb façana per la part posterior amb el carrer Tarragona. Són dues construccions de planta baixa i planta pis, però actualment inhabilitables. Una escala estreta i de gran pendent era la via d'enllaç per a vianants entre els dos carrers. L'Ajuntament remarca que amb la intervenció s'aconsegueix «oxigenar tot l'espai, millorar la connexió amb el carrer Figueres i reduir la densitat al nucli antic de la vila»

Les obres consisteixen en l'enretirada de les línies de serveis grapades a les façanes, l'enderroc de les dues cases, la construcció dels envans pluvials de la mitgera de l'habitatge del costat i l'adequació de l'espai resultant a l'espera d'una futura ordenació.

L'Ajuntament va comprar les dues cases entre els anys 2012 i el 2015.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema