L'home queva ser atropellat dissabte al voltant de les sis de la tarda a la N-II, a l'alçada de la Jonquera, va morir a la una de la matinada a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va ser evacuat pels efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La víctima era de nacionalitat francesa i tenia 74 anys.

L'accident va passar dissabte cap a les sis de la tarda, quan plovia molt, per causes que s'estan investigant, quan un vehicle Peugeot fosc, segons sembla amb plaques de matrícula franceses, va envestir un vianant a la carretera en sentit Barcelona i va fugir en la mateixa direcció. Els Mossos d'Esquadra encara estan buscant el conductor i durant tot el dia d'ahir van estar a la Jonquera revisant les càmeres de seguretat de la zona per esclarir els fets.

Una pluja accidentada

La pluja també va ser protagonista d'altres accidents aquest cap de setmana, un dels quals a Sant Joan de les Abadesses. La forta tempesta que va caure durant deu minuts al municipi el dissabte a la tarda va ser la causant d'un accident que afortunadament es va saldar sense danys humans. Un vehicle 4x4 que circulava per la plaça Torras i Bages del nucli històric del municipi, va abocar-se al recinte monàstic, a causa de la poca visibilitat que permetia la pluja d'aquell moment.

El cotxe va quedar penjat al pronunciat graó d'aquell indret, fins que una grua va treure'l a quarts de nou del vespre. L'accident va provocar expectació entre els santjoanins, en un cap de setmana on la pluja va generar altres incidències a les carreteres ripolleses, sobretot per sortides de carretera.