n L'Ajuntament de Figueres ha programat una seixantena de propostes de teatre, música i dansa que tindran lloc entre els mesos de gener i juliol en els tres espais escènics de la ciutat. La programació teatral segueix amb la línia iniciada en anteriors temporades amb espectacles excel·lent, al Teatre Municipal el Jardí, i espectacles estrella, a La Cate.

En els excel·lents es odran veure reconeguts actors i actrius de l'escena catalana com són Lluís Soler (El Bon Pare), Julio Manrique i David Selvas (Una altra pel·lícula), Jordi Boixaderas i Emma Vilarasau (Infàmia), Queco Novell (Confessió d'un expresident) i Ramon Madaula i Roger Coma (L'Electe). A banda d'aquestes propostes, el Jardí també serà l'escenari de la màgia del Mag Lari, l'humor de Faemino y Cansado o l'òpera de Simfonova.

Entre els espectacles estrella de La Cate s'hi pot trobar El Conillet, amb Clara Segura; La música de les paraules, amb Montserrat Carulla; Kilòmetres, amb Meritxell Yanes; La nit dels ganivets roents, amb la cia. El Mirador Teatre o Acorar, amb Toni Gomila. En aquest espai també es podran veure les propostes de l'entitat La Cate, amb els espectacles de la campanya de teatre amateur i l'espectacle de teatre musical Roig, i els espectacles infantils, entre d'altres.

Un cop més, l'espai musical per excel·lència serà l'Auditori Caputxins, aquesta temporada amb un total de 14 concerts de diferents estils programats per Joventuts Musicals de Figueres.