El bisbe de Girona va signar ahir el nomenament de Mossèn Joan d'Arquer i Terrasa com a nou administrador parroquial de Castelló d'Empúries, Sant Pere Pescador, Torroella de Fluvià i Vilanova de la Muga, en substitució de Mossèn Ferran Jarabo, que va accedir a una excedència pastoral arran de les seqüeles d'un accident de trànsit que va patir l'abril del 2016.

Mossèn Joan d'Arquer fa 19 anys que és capellà i és rector de les parròquies de Llançà, Portbou i Colera. Ha dedicat una gran part de seva acció a l'àmbit pastoral de les parròquies i de la pastoral penitenciària. Recentment, entre altres, va impulsar la creació de Càritas a la localitat de Portbou.

Paral·lelament, el bisbe Francesc Pardo va aprovar el nomenament de Jordi Pascual i Bancells com a nou rector de la parròquia de Vidreres, vacant fins ara pel traspàs de Mossèn Lluís Mitjà i Casademont el passat 4 de gener. Jordi Pascual també és rector de les parròquies de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva, Santa Maria de Sils, Vallcanera i Martorell de la Selva.