L'operatiu antidroga que es va desenvolupar el dimarts a Sant Miquel de Fluvià ha acabat finalment amb quatre detinguts.

La Policia Nacional juntament amb el Servei de Vigilància Duanera van arrestar ahir un quart implicat.

Els detinguts són quatre homes, d'entre 30 i 67 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Figueres. Aquest matí han passat a disposició judicial i tots han quedat en llibertat amb càrrecs.

Aquests s'havien traslladat a viure a Sant Miquel, on havien ocupat diverses vivendes. La policia ha desmantellat el grup organitzat dedicat al tràfic de drogues i durant els escorcolls que van fer en aquestes cases van localitzar fins a nou plantacions que s'amagaven en habitatges aïllats del municipi. Els quatre homes controlaven les plantacions en aquestes sis cases.

En total han comissat 1.500 plantes de marihuana i també els van intervenir dos revòlvers, una pistola i 7.000 euros. Alhora van localitza ri comissar els aparells per tenir cura de les plantacions com ara, bombetes incandescents, transformadors elèctrics, aparells d'aire condicionat, ventiladors i altres efectes del cultiu.

L'operació ha estat duta a terme per agents de la comissaria provincial de Girona, Brigada Provincial de Policia Judicial -Grup de Crim Organitzat, Unitat d'intervenció Policial i en col·laboració amb Vigilància Duanera.