La Guàrdia Civil busca els traficants que van abandonar 10,3 quilos de marihuana a dins d'un cotxe de la Jonquera.

El conductor o els ocupants encara no s'han pogut identificar i tot va produir-se aquest dimarts quan agents de la Guàrdia Civi van observar un vehicle amb matrícula espanyola que circulava cap França i que en veure'ls va girar cua.

Per esquivar la policia, va entrar al nucli urbà de la Jonquera i la patrulla de la Guàrdia Civil el va perseguir. Finalment, van trobar el cotxe tancat però sense ningú a dins.

Els agents van fer una vigilància discreta per la zona per intentar enxampar si algú venia a buscar el cotxe ja que sospitaven que podia contenir alguna substància prohibida.

Finalment, un gos policia va detectar que el vehicle portava drogues al maleter i davant de tot això, els agents van traslladar el cotxe fins a les dependències de la Guàrdia Civil.

Un cop obert van trobar que dins del maleter hi havia diverses bosses amb una substància vegetal: marihuana. En total, 10,3 quilos. La Guàrdia Civil tot i la troballa segueix buscant el o els traficants.

Portava 11,2 quilos de droga en bosses d'escombraries

La Guàrdia Civil de la Jonquera el diumenge 26 de gener també va fer una altra actuació que es va saldar també amb comís de droga i en aquest cas una detenció.

Els agents van fer aturar un cotxe amb matrícula francesa i on només hi havia el conductor, quan es dirigia cap a la frontera.

Després d'identificar a conductor, van escorcollar l'automòbil i van descobrir que dins del maleter en bosses d'escombraries tapades amb una manta, hi havia quatre bosses envasades al buit.

Aquestes contenien també una substància vegetal que va donar positiu a la marihuana. Després de pesar-la, va donar un total de 11,2 quilos d'aquesta substància

Davant d'aquestes evidències, els agents van arrestar un jove francès, M.K. de 20 anys. El qual va ser entregat juntament amb la droga al jutjat de guàrdia de Figueres.