Unes reformes han permès descobrir una plantació de marihuana de 657 plantes en una casa de Vilafant.

Es dóna el cas que els Mossos de la comissaria de Figueres aquest dimarts al matí estaven fent tasques d´investigació en un domicili de la zona de Les Forques de Vilafant per unes queixes veïnals per la forta olor a marihuana.

I van veure que a dins del domicili hi havia algú treballant i s´hi van adreçar per fer les comprovacions oportunes.

Hi van trobar un home que estava fent reformes a la casa. El treballador va trucar a la persona que l´havia contractat per explicar-li que hi havia la policia que demanava per ell.

L´home va aparèixer al lloc minuts més tard i es va presentar com a llogater del domicili i propietari de la plantació.

La policia va escorcollar la casa i va localitzar 657 plantes de marihuana, 27 transformadors, dos radiadors, un ventilador, una caixa extractora d´aire, un focus portàtil i un allargador elèctric.

A més, juntament amb un tècnic de l´empresa Endesa van constatar que l´escomesa del comptador de la llum estava punxada.

L´home, un veí de Vilafant de 56 anys, de nacionalitat espanyola, va quedar detingut per un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La detenció es va deixar sense efecte i serà citat properament pel jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.