Tiroteig a les portes d'un bar d'Empuriabrava. Això és el que va succeir divendres a la matinada quan un home a qui li van negar l'accés al local va decidir obrir foc contra l'establiment de port Salins. No va ferir a ningú de gravetat però un client va patir ferides lleus. El presumpte autor dels trets va ser localitzat l'endemà al migdia. Es tracta d'un home d'origen magrebí de nacionalitat francesa, detingut pels Mossos i acusat de ser el presumpte autor d'un delicte de lesions i un de tinença il·lícita d'armes.

Els fets es remunten pels volts de les tres de la matinada de divendres a dissabte, aquella hora, segons van relatar testimonis a la policia, un home es va presentar davant d'un bar de l'àrea de Port Salins amb clars símptomes d'anar begut. Com que era l'hora de tancar, els propietaris del local li van negar l'entrada. L'home va marxar però la sorpresa va venir, segons testimonis, quan al cap de cinc minuts va aparèixer amb una arma de foc i des del carrer va engegar cinc trets. Un client va patir ferides lleus. Després, va fugir.

Arran d'aquests successos, l'Àrea d'Investigació dels Mossos (AIC) es va fer càrrec del cas i l'endemà van trobar al tirador a casa a Empuriabrava. El van detenir i l'home els va indicar que havia deixat l'arma a casa d'un amic.