Tercer dia del judici pel crim de Colera. Ahir van comparèixer alguns amics de la víctima, altres testimonis i un agent de la Policia Local de la Pobla de Farnals (on es va detenir el principal acusat del cas).

Un dels amics del jove mort, que vivia amb ell en el moment dels fets, va explicar que una de les acusades va portar la víctima fins a la zona boscosa de l'assassinat, a Sant Miquel de Colera, amb l'excusa de tenir un acompanyant per fer una entrega. Segons aquest testimoni, Dolors F.J. va enganyar el jove mort oferint-li 100 euros a canvi d'anar amb ella a lliurar una bossa de marihuana. «Com que no tenia feina, ho va acceptar», va afegir l'amic de la víctima.

També en la sessió d'ahir va declarar un agent de la Policia Local del municipi valencià de la Pobla de Farnals, on es va detenir el suposat autor material del crim el 19 de març del 2014 (dos dies després de l'assassinat). L'agent va posar de manifest que Marlon Roberto C.P. era en una revetlla quan se'l va arrestar, acompanyat d'una noia i d'altres amics d'ella. El policia va apuntar que l'acusat es va mostrar estranyat per la detenció, ja que preguntava: «Què ha passat? Què he fet?». També va concretar que Marlon Roberto C.P. no tenia símptomes d'estar sota els efectes de les drogues o l'alcohol en el moment de l'arrest.

El judici pel crim de Colera seguirà avui a l'Audiència de Girona amb les valoracions dels forenses. Pel que fa als acusats, es preveu que declarin el proper dilluns.