Agressió sexual amb persecució policial a Figueres. La víctima té 25 anys i el presumpte agressor es troba a l'hospital perquè es va trencar el peu després de fugir de la Guàrdia Urbana.

Els fets es remunten al dissabte al matí al carrer Peralada. La noia va demanar auxili i els veïns la van sentir quan cridava des d'un terrat i van alertar el 112.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar al lloc i va trobar-se que l'agressor amenaçava la víctima de tallar-li el coll amb un vidre. Segons tot apunta després de declarar la víctima, l'agressió sexual es va produir perquè ella va negar-se a tenir-hi relacions. Després, l'individu li va fer tocaments.

L'home en veure els agents va fugir pels teulats de les cases i al final, la policia el va poder detenir. L'home es va trencar el peu.

Mentrestant, els agents van rescatar la víctima que estava retinguda en un pis, perquè l'home hauria tancat la porta en clau, segons han confirmat fonts properes a la investigació.

El detingut ara es troba ingressat a l'hospital de Figueres amb vigilància policial. És un veí de Girona, de 27 anys i de nacionalitat algeriana.