Un conductor que volia anar cap a França es va veure sorprès per un control de la Policia Nacional quan transportava droga cap al seu país.

L'home en veure el control va voler eludir-lo però ràpidament els agents li van donar l'alto.

El conductor va posar-se nerviós i de seguida la policia va saber per què: transportava 212 quilos d'haixix a dins del cotxe i sense amagar, només per una manta que ocultava la droga parcialment.

L'home, un jove de 34 anys, de nacionalitat francesa i origen magribí va acabar detingut per un delicte contra la salut pública.

El jutge de guàrdia de Figueres en que va decretar l'ingrés a la presó. El noi no comptava amb antecedents policials fins ara.

La policia assegura que la droga tenia com a destinació França per ser després distribuïda en aquest país.

La detenció de la Policia Nacional s'emmarca en els controls contra la delinqüència organitzada itinerant

Els fets es remunten al dia 13 de març pels volts d'un quart de tres de la tarda, quan els agents efectuaven un control aleatori a la carretera N-II, en sentit a França, i van donar l'alto a un vehicle amb matrícula francesa, ocupat únicament per un home que va mostrar evidents signes de nerviosisme davant el requeriment

A dins del cotxe hi van trobar unes bosses de grans dimensions de color verd, contenint 212 quilos d'haixix.

L'operació ha estat portava a terme per agents de la Unitat d'intervenció Policial, adscrits a la Unitat d'Estrangeria i Documentació de la Jonquera.