05 de abril de 2017
05.04.2017

Un camió xoca amb un pal telefònic, en trenca 8 més i s'emporta 200 metres de fil

El xofer transportava una retroexcavadora que amb el braç va enganxar al cablejat del carrer · L'home va donar negatiu a la prova d'acloholèmia

06.04.2017 | 17:02
Un camió xoca amb un pal telefònic, en trenca 8 més i s'emporta 200 metres de fil

Hi ha imatges que semblen absurdes i aquesta n'és una: un camió que transportava una retroexcavadora va provocar un bon ensurt aquest dilluns el matí a Roses. I és que sense que se n'adonés el conductor va enganxar-se en un pal de cable de telefònic i a partir d'aquí, un efecte dominó, va provocar que anés estirant més pals de telefonia de la zona.

Sortosament, no es va haver de lamentar cap ferit però el carrer va quedar ple de cablejat. Finalment, la companyia Telefónica va poder solucionar l'avaria causada pel camió.

Aquest accident de trànsit es va produir dilluns pels volts de dos quarts de deu del matí, en aquells moments, un camió ploma que portava una retroexcavadora que circulava per carrer Grecs, a l'altura de l'encreuament amb el carrer de la Mimosa, va topar amb el cablejat de telèfon amb el braç de la màquina que transportava. Inmediatament i per «efecte dominó» van caure un total de vuit pals de fusta i es van trencar aproximadament 200 metres de cablejat telefònic.

La Policia Local de Roses va intervenir i va fer la prova d'alcoholèmia al conductor, el qual va donar negatiu al test. També es va fer un full d'informació d'accidents per a la companyia asseguradora. Pel que fa al material malmès, no és patrimoni municipal, sinó de la companyia Telefónica.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema