Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes acusats de robar disset ordinadors a més de diners en efectiu d'una escola de La Jonquera. Els presumptes lladres van accedir al recinte el passat 17 de març. Un cop a dins es van emportar els aparells i els diners, tot plegat amb un valor de 3.500 euros.

La policia va iniciar la investigació i va detenir tres dels quatre assaltants el passat 30 de març. El quart el van poder localitzar i arrestar el dotze d'abril. Els agents també van recuperar part del botí que es van emportar. En concret tres dels disset ordinadors. Ara els Mossos segueixen buscant el destí de la resta d'aparells i dels diners.

Els agents sospiten que els quatre homes van entrar el dia 17 de març forçant la porta d'entrada i una finestra de l'escola. Ja dins del recinte els lladres van robar disset ordinadors, a més de diners en efectiu. A partir del moment que el centre va denunciar el robatori, els mossos van iniciar una investigació que va donar fruits al cap de dues setmanes quan els agents van poder identificar i detenir tres homes de nacionalitat marroquina amb edats compreses entre 21 i 54 anys, i veïns de Figueres i La Jonquera, com a presumptes responsables del robatori.

La investigació va continuar i dotze dies més tard els agents van localitzar i arrestar un quart integrant del grup. Va ser aleshores quan la policia va poder recuperar tres dels disset aparells que havien sostret.

Els detinguts estan acusats d'un delicte de robatori amb força i han quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutge. Els Mossos mantenen oberta la investigació per esclarir quin ha estat el destí de la resta d'ordinadors.