Espectacular accident de trànsit amb incendi inclòs a la Nacional II al seu pas per Orriols, nucli del municipi de Bàscara.

Aquest sinistre viari es va desencadenar ahir al matí i el protagonista va ser un camió grua que es va incendiar després d´accidentar-se i caure pel marge de l´N-II.

Sortosament i tot i l´espectacularitat del sinistre viari, el xofer del camió va resultar ferit lleu.

Aquest vehicle pesant circulava en sentit nord i tot apunta que se li va punxar una de les rodes per causes que es desconeixen. Això va provocar que el conductor no pogués dominar el vehicle pesant, que va trencar la barrera protectora de la carretera a l´alçada de l´Alt Empordà.

I, de rebot, va acabar bolcant al marge de l'N-II en sentit nord. Tot d'una va començar a incendiar-se i, malgrat l'arribada dels equips d´emergències, les flames van cremar totalment el camió.

L'espectacularitat de les flames i el fum que generava va fer aturar més d'un conductor a la via, ja que la columna de fum que generava es podia veure des de molts punts de la zona.

L'accident de trànsit va produir-se pels volts de dos quarts de vuit del matí a l´altura del quilòmetre 737 de la Nacional II al seu pas per Orriols. En concret, a tocar l'enllaç de la GI-623, via que porta cap al municipi de l´Escala.

Sense afectacions viàries

Ràpidament, fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar els Mossos d'Esquadra, els Bombers, amb tres dotacions, que van apagar les flames i el SEM. El xofer va ser traslladat a l´hospital de Figueres ferit lleu. Els Mossos d´Esquadra de Trànsit per la seva banda investiguen les causes del succés tot i que s´apunta que se li va punxar una roda.

Tot i l'espectacular accident de trànsit, no hi va haver afectacions viàries perquè el vehicle pesant va acabar caient per un marge d´uns cinc metres d´alçada i després es va incendiar.