30 de abril de 2017
30.04.2017

Salvem l'Empordà celebra 15 anys

La plataforma va oferir ahir durant tot el dia una jornada d'activitats amb tallers, concerts i ambientació infantil ?L'entitat ecologista va homenatjar Sebastià Delclòs per la seva militància i va agrair-li la implicació en totes les iniciatives

30.04.2017 | 12:52
Salvem l'Empordà celebra 15 anys

Salvem l'Empordà, entitat nascuda per demanar al territori ajuda en la defensa del patrimoni natural, va celebrar ahir un dels actes principals dels seu quinzè aniversari. Així, la Rambla de Figueres es va omplir de tallers gratuïts, una arrossada i ambientació musical. A més, es va retre homenatge a Sebastià Delclòs, conegut com Pitruc, per la militància i col·laboració amb l'entitat.

«Si tens un patrimoni, és natural que el defensis» és una de les pancartes que es podia veure ahir a la part baixa de l'escenari per on van passar els diferents convidats per animar la festa. L'activitat va començar a primera hora del matí a la Rambla i no es va aturar en tot el dia.

Un dels principals actes va ser l'homenatge a Pitruc. «L'Empordà també es diu Pitruc», deia una pancarta. Amb Jaume Subirós del Motel Empordà i Anna Espelt del celler Espelt com a mestres de cerimònies, es va celebrar un emotiu acte per agrair-li la implicació i haver estat «el cap de cuina en moltes arrossades». Durant la jornada es va comptar amb la col·laboració d'entitats i artistes com Els Xiprers del Vent, Som Joves, Bufatramuntana, La Funcional Teatre, CantaContes Nen Magem, Enric Cassasses o Els Delai Big Band.

«Tots Som Empordà»

L'entitat celebra els 15 anys i aprofita per engegar la campanya «Tots Som Empordà», per tal d'incrementar el nombre de socis. L'objectiu és duplicar-los per poder ser autosuficients.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema