Castelló d'Empúries estrenarà aquest cap de setmana un tast de cuines del món. La iniciativa dona el tret de sortida a les activitats gastronòmiques dins el programa dels 50 anys d'Empuriabrava.

Durant tres dies, del 5 al 7 de maig, es podran degustar diferents plats a l'envelat de la plaça de les Palmeres del Club Nàutic. Els nou restauradors que hi participaran, tots d'Empuriabrava, oferiran una selecció de tasts pensats exclusivament per a aquesta mostra que pretén consolidar-se en el calendari gastronòmic més enllà d'aquesta primera edició.

L'accés serà lliure i tots els plats tindran un cost que oscil·larà entre els dos i els quatre tiquets. Cada tiquet tindrà un cost d'un euro. També hi haurà servei de bar amb tot tipus de begudes, cocktails i combinats.

El divendres se celebrarà de les sis de la tarda a les onze de la nit. El dissabte, en canvi, començarà a les dotze del migdia fins a les onze del vespre; i el diumenge acabarà a les sis de la tarda.

A banda dels tasts, hi haurà activitats paral·leles. Seran tallers gastronòmics, tast de vins i de cervesa. També s'han programat actuacions musicals en directe.