24 de maig de 2017
24.05.2017

Avis traficants de droga a la Jonquera

La Guàrdia Civil deté en una setmana dos homes de 72 i 76 anys per transportar marihuana i haixix . Arresta cinc persones més per delictes similars

24.05.2017 | 00:35
Part del material intervingut.

En només una setmana de diferència, la Guàrdia Civil ha detingut dues persones de més 70 anys a la Jonquera per traficar amb substàncies estupefaents.

La setmana passada, el cos policial va informar que el 13 de maig va arrestar un home de 76 anys, de nacionalitat belga, a aquest municipi fronterer per transportar 70 quilos d'haixix. Ahir, la Guàrdia Civil va explicar que el 19 de maig va detenir un altre home de 72 anys, de nacionalitat espanyola, també a la Jonquera per portar 14 quilos de marihuana. Per tant, en set dies entre un cas i l'altre, el cos policial ha efectuat dos arrestos al mateix municipi a dos homes d'edat avançada per un delicte contra la salut pública.

L'actuació del 13 de maig es va fer quan el detingut de 76 anys circulava amb un vehicle en direcció a França. En la inspecció del maleter del cotxe, els agents hi van descobrir un doble fons amb paquets que contenien, en total, 70 quilos d'haixix.

Pel que fa a la intervenció del 19 de maig, va ser en un control a un autobús que feia el trajecte Múrcia-Marsella. Els efectius van sospitar de dues maletes de l'arrestat de 72 anys, on van trobar diversos paquets amb un pes total 14 quilos de marihuana.

En paral·lel, la Guàrdia Civil va detenir el 20 de maig a la Jonquera tres persones que circulaven, en direcció a França, amb un vehicle que portava 3,2 quilos d'haixix. El cos policial també va arrestar el 21 de maig dues persones que transportaven en un cotxe 2,8 quilos d'haixix i 7 quilos de marihuana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook