Els Mossos d'Esquadra van tornar ahir al lloc de Sant Pere Pescador on va aparèixer el cadàver del veí de Figueres i van estar pentinant la zona de nou per intentar trobar més indicis i reconstruir el cas.

De moment, els investigadors segueixen amb les hipòtesis obertes i busquen l'autor del que ha estat el primer crim de l'any a les comarques de Girona. No es descarta que la víctima, abans de morir, hagués patit un robatori després d'haver anat a nedar a la platja de Sant Pere Pescador.

La policia investiga si es va produir un enfrontament amb l'agressor. Tampoc es descarta que com que freqüentava la zona, conegués l'autor dels fets.

L'examen forense va determinar aquest dilluns que es tracta d'una mort criminal i que el cadàver duia mig dia tapat entre fulles en un aparcament a tocar de la platja gran de Sant Pere Pescador, a prop de la piscifactoria. El cadàver el va trobar una dona que estava caminant per la zona el dissabte a la nit. Avui, Enric Pagès Teixidor, de 82 anys, serà enterrat a Figueres.