Un grup de 15 persones va intentar frustrar una detenció d´un veí de Roses a qui els Mossos d´Esquadra havien d´arrestar aquest dijous després de descobrir que estava implicat en un robatori amb força. Els agents d´investigació de la comissaria de Roses, vestits de paisà, van anar fins a un bar de la plaça Catalunya a tocar el passeig marítim, on aquest home es trobava en aquells moments.

Un grup de 15 persones intenta frustrar a Roses  una detenció que acaba amb tres mossos ferits

Un grup de 15 persones intenta frustrar a Roses una detenció que acaba amb tres mossos ferits

Cap a les sis de la tarda, la patrulla es va dirigir al lloc i un grup d´una quinzena de persones es va concentrar a la zona per evitar la detenció del seu company. Van començar a increpar els agents i aquests van demanar reforços. Hi van desplaçar-s´hi diverses patrulles dels Mossos i de la Policia Local de Roses. Tot això davant d´una gran presència de veïns i turistes que es trobaven en aquest punt del centre de la població -com es pot veure en les imatges-.

La situació es va escalfar i alguns joves van colpejar els agents. Tres agents dels Mossos d´Esquadra van patir ferides lleus a causa d´aquesta disputa.

Entre elles, un mosso va patir una luxació al canell, un altre va rebre un cop de puny a la cara i un altre, esgarrapades al braç.

Mentre això ocorria i un cop van tenir el jove emmanillat a dins del cotxe patrulla, el detingut -un noi de 27 anys de nacionalitat marroquina- també es va resistir a la detenció, es va mostrar molt exaltat en tot moment i alhora va trencar els vidres del cotxe patrulla. Fins i tot mentre els seus companys s´encaraven a la policia, treia mig cos per la finestra i cridava.

Els Mossos van identificar els participants en els fets i ara estan estudiant en quina condició acabaran aquests: detinguts o imputats per un delicte de lesions. Entre els participants en aquest intent de frustrar la detenció i ha també delinqüents reincidents de la zona.

L´arrestat, Hisham El Attar havia sortit de la presó recentment i compta amb 35 antecedents policials, la majoria per robatoris però també en té per delictes de caràcter sexual. És veí de Roses i molt conegut per la policia de la zona. Aquest dijous va acabar detingut per: amenaces, danys, atemptat, resistència i desobediència contra els agents de l´autoritat. A més, del robatori amb força pel qual l´anaven a buscar.