El Túnel de Vent d'Empuriabrava ha convocat per divendres un rècord Guinness Mundial en un túnel de vent que asseguren és el primer estatal. L'objectiu és batre la marca de permanència de vol ininterromput que, en aquests moments, se situa en 7:00:005 hores. Els voladors Steff Millet i Manu Sarrazin intentaran batre aquesta marca.

El vol es realitzarà en formacions de quatre voladors. Aquest rècord Guinness té una finalitat benèfica i s´han sortejat espais de vol perquè altres voladors experimentats acompanyin Millet i Sarrazin en la seva gesta per completar equips de quatre persones. Els ingressos generats amb aquestes participacions es destinaran a la Fundació Famill'espoir en benefici de famílies amb nens amb necessitats especials.

Aquesta acció es realitza sota els auspicis de la FAI (Federació Aeronàutica Internacional) i de l´Associació Guinness World Rècords. Tres jutges FAI i un representant de la Guinness World Rècords Association presenciaran l´acció per tal de certificar la marca aconseguida.