Un nen de sis anys va resultar ferit aquest dijous després d´estar a punt d´ofegar-se en una piscina comunitària d´una àrea residencial de l'Escala. El menor va ser traslladat pel SEM a l´hospital de Figueres en estat de poca gravetat.

El succés es va desencadenar quan faltaven pocs minuts per les dues del migdia a la urbanització Closa del Llop de l'Escala, en un bloc d'apartaments del carrer Lluís Borrassà.

El menor per causes que es desconeixen va començar a tenir problemes mentre es banyava i va beure més aigua del compte. Per aquest motiu i veient les dificultats que tenia, van alertar el 112 i el SEM s´hi va desplaçar amb dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat.

El menor, de nacionalitat estrangera, va patir ferides de poca gravetat i el SEM el va portar a l´hospital de Figueres, per precaució perquè havia ingerit aigua. Sortosament aquest fet no va anar més enllà i no va ser tan greu com el que va succeir aquest dimecres a les Preses.

Segueix ingressada la nena de Les Preses

Respecte la nena de 10 anys que va resultar ferida crítica després d´estar a punt d'ofegar-se aquest a la piscina municipal de les Preses. La menor ahir seguia ingressada a l´hospital de Sant Pau de Barcelona. Segons fonts del centre sanitari, el seu pronòstic és reservat.

La criatura és veïna de Riudaura i en el moment dels fets estava amb el casal de les Preses a la piscina. Els fets van succeir pels volts de la una del migdia a la piscina municipal de les Preses quan la menor participava en un curs de natació del Casal. La nena, veïna de Riudaura, participava en un curs de natació del Casal de les Preses. Mentre estava a l´aigua es va trobar malament i li van fer tasques de reanimació. El SEM la va evacuar amb helicòpter en estat crític a l'Hospital Sant Pau.