La Policia Nacional ha detingut un home que es va veure sorprès pels agents quan traginava Policia Nacionaldroga

L'home en veure la policia va llançar una bossa de plàstic que duia entre unes males herbes.

En veure aquesta acció, els agents van sospitar que podia portar substàncies prohibides. I en obrir la bossa van trobar que a dins n'hi havia de petites. En total, hi van trobar 80 grams de marihuana, 122 grams de cocaïna, 59 grams d'haixix i 330 euros.

Per tot això, l'home va quedar detingut per ser el presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues.

Es tracta d'un ciutadà marroquí, de 35 anys, amb domicili a la Jonquera i que no compta amb antecedents policials.

La detenció es va fer dijous de la setmana passada, pels volts de les vuit de la tarda en el marc dels controls contra delinqüència itinerant.

Els agents el van arrestar quan intentava creuar l'antic pas fronterer del Pertús mentre feien un control, ja que és una zona on es produeix habitualment el pas d'immigrants il·legals.

Van veure un individu que es trobava ajupit manipulant una bossa de plàstic transparent i que la llançava quan el volien identificar. La sorpresa va venir quan van descobrir que duia diversos tipus de droga a l'interior.

El detingut va ser posat a disposició judicial i el jutge de guàrdia de Figueres va decretar la seva llibertat sota fiança.

El control va ser desenvolupat per la Unitat d'Estrangeria i Documentació de la Jonquera, en el marc dels dispositius policials planificats contra la delinqüència itinerant i el crim organitzat.