Els Mossos d'Esquadra van detenir tres persones i han comissat diverses substàncies estupefaents en un pis de Llançà. A més, els agents han trobat haixix, cocaïna, marihuana i èxtasi l'immoble on vivien els arrestats.

Els detinguts són dos homes i una dona, d'entre 22 i 30 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Llançà i Figueres. Han quedat arrestats com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

La detenció es va produir el 13 de juliol per part dels agents de la comissaria de Figueres però la investigació parteix de principis de juliol quan van començar a detectar els possibles il·lícits penals relacionats amb el tràfic de drogues a Llançà. Els investigadors, després de diverses indagacions, van acotar la zona on es podria estar venent i van fer diverses vigilàncies per detectar la venda.

Els primers dies els Mossos van comissar diverses dosis de cocaïna, marihuana i haixix que havien estat venuts a particulars. La investigació va concloure el passat 13 de juliol quan es va fer una entrada i perquisició en el domicili d'on procedia la droga. A l'interior van intervenir 810 grams de marihuana, 78,66 grams d'haixix, 21,35 grams de cocaïna i 106 pastilles d'èxtasi, amb un valor total d'uns 6837,86 euros.

A més també van localitzar dues bàscules , 680 euros en efectiu i 21 telèfons mòbils. Per aquest motiu, van detenir als tres ocupants del pis. Els detinguts, dels quals dos tenien antecedents, van passar el 14 de juliol a disposició del jutge, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs.