El primer comerç d'Empuriabrava, Supermercats Montserrat, compleix cinquanta anys. Per a celebrar-ho realitza durant l'any diferents sortejos. Ja s'han repartit 25 bicicletes i se'n sortejaran 25 més.

L'establiment va ser el primer comerç en instal·lar-se encara en una incipient urbanització el 1967 i per tant celebra el seu 50è aniversari al mateix temps que la marina residencial.

Durant tots aquests anys diuen que han estat el referent comercial per a residents i estiuejants i que per això han volgut celebrar-ho amb promocions molt avantatjoses per als seus clients.

«Empuriabrava ha evolucionat fins esdevenir la marina residencial més gran d'Europa i supermercats Montserrat sempre hi ha estat, amb el mateix esperit emprenedor, de servei i d'oferir qualitat que els va impulsar el primer dia a creure en aquest somni, a creure en Empuriabrava, i en l'Empordà», han remarcat des de l'empresa. La commemoració dels cinquanta anys consisteix en diferents promocions. Hi ha un sorteig setmanal d'un carro de compra valorat en 100euros i sorteja una bicicleta cada setmana.

El passat dijous es va fer entrega als primers vint-i-cin guanyadors de la corresponent bicicleta, i esta previst que a final d'any es faci el sorteig per altres vint-i-cinc premiats.

L'Ajuntament de Castelló també porta a terme fins a finals d'any diverses activitats per a celebra el mig segle de la marina residencial.