Els Mossos d'Esquadra van desmantellar el dia 9 d'agost tres plantacions de marihuana a les poblacions de Cabanes i Perelada (Alt Empordà).

El dia 9 d'agost, els mossos van realitzar una recerca per la llera del riu Llobregat amb l'objectiu de localitzar plantacions de marihuana entre les poblacions de Cabanes i Peralada a l'Alt Empordà.

De resultes del dispositiu i gràcies a la col.laboració de l'helicòpter, es van localitzar tres plantacions de marihuana. Dues plantacions a la població de Cabanes i una tercera a Peralada (Alt Empordà).

A la població de Cabanes es van localitzar un total de 1513 plantes. En la primera plantació es van trobar 680 plantes de marihuana i la segona estava formada per 833 plantes d'uns tres metres d'alçada.

La tercera plantació es va descobrir a Peralada on es va desmantellar una plantació de marihuana amb 125 plantes d'uns 3,5 metres d'alçada. Tanmateix també es van trobar estris diversos pel seu cultiu, com son mànegues i estris de regadiu.

Els agents no van localitzar a cap persona al lloc i van recollir un total de 540 kg de plantes que van traslladar per la seva posterior destrucció.

Segons estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents del Ministeri d'interior la droga podria estar valorada en 188.865 euros en el mercat il·lícit.

La investigació continua oberta i no es descarten detencions.