La presència dels manters al passeig marítim de Roses, la pràctica del botellónAquests són els motius principals que van portar als veïns de Santa Margarida a manifestar-se ahir al vespre per cinquena vegada davant de l'ajuntament de la localitat.

El president de l'associació, Ricardo Moraes, va explicar que «en tots aquests mesos no s'ha pogut solucionar aquesta situació» i va lamentar que «des del consistori no s'hagin volgut asseure amb totes les parts afectades per fer una reunió i decidir quina ha de ser la solució envers aquesta problemàtica». Moraes va afegir que les protestes que realitzen tenen la finalitat de «fer visible que no estem contents i que és necessari que es pugui parlar del tema com més aviat millor».

Buscant vies legals

Paral·lelament, l'Associació de Comerciants de Roses (Roses Comerç) i l'Estació Nàutica Roses-Cap de Creus van manifestar que no participarien en la concentració. Les dues entitats creuen que aquesta no és la manera de treballar per pressionar a les administracions i asseguren estar treballant per buscar les vies legals que permetin actuar.