Una barca d'arrossegament de Roses ha pujat el cos d'un home de mitjana edat sense vida a les xarxes quan estava pescant a unes 4'5 milles de les Illes Medes. El cadàver presentava un fort cop al cap. Segons ha explicat un dels pescadors, estaven treballant a unes 4'5 milles de la Illes Medes en direcció al Cap de Begur quan han pujat les xarxes des d'una profunditat d'entre 110 i 120 metres i s'han adonat que hi havia un cos humà. De manera immediata han alertat els Mossos d'Esquadra i s'han dirigit a port.

Ja a Roses, agents dels Mossos d'Esquadra han fet una primera inspecció ocular del cadàver i la policia científica ha pres les mostres que ha cregut necessàries. Es tracta del cadàver d'un home d'entre uns 50 i 60 anys d'edat que no presentava signes de descomposició, fet que apuntaria que potser no portava ni un dia mort. L'home portava una motxilla en la qual s'ha localitzat un trepant, una radial i una àncora petita, però no portava a sobre cap tipus de documentació.

Per intentar identificar-lo, els mossos estan buscant en les denúncies de desapareguts presentades en les últimes hores. També podrà ajudar en la identificació l'autòpsia que haurà de determinar les causes de la mort i quan es va produir.