ls Mossos busquen dos homes que anaven amb una escúter vella com a presumptes autors d'un robatori amb violència a la benzinera de Pau (Alt Empordà). El robatori va ser aquest dimarts abans de les nou del vespre. L'home que no conduïa la moto va baixar i va entrar a dins l'establiment. Tot i que no va amenaçar amb cap arma va fer el gest a la treballadora com si en tingués una sota la jaqueta. L'home es va endur uns 600 euros en monedes i bitllets i va tornar cap a la moto on l'esperava el còmplice. Els Mossos mantenen la investigació oberta i saben que van marxar en sentit Vilajuïga amb els llums apagats. El casc d'un dels motoristes els fa pensar que aquesta parella seria la responsable d'un altre robatori comès aquesta mateixa setmana a Figueres.

L'alarma es va activar a la benzinera de Pau quan passaven tres minuts de tres quarts de nou de la nit d'aquest dimarts. Just abans, havia entrat a l'estació de servei un home amb un casc i un passamuntanyes. Segons va declarar la treballadora, l'home no portava cap arma però va insinuar que en podria tenir alguna a sota la jaqueta. Aquesta insinuació va ser suficient per espantar la dona i endur-se de la caixa uns 600 euros en bitllets i monedes. Un cop fet el robatori la moto hauria marxat, sense llum, en sentit Vilajuïga per la GI-610.

A banda del vehicle, una escúter vella, hi ha un altre objecte del cas que fa pensar els Mossos que aquesta parella ja hauria comès almenys un altre robatori. Va ser dilluns passat a Figueres i entre els implicats hi havia una persona que duia un casc similar, de colors blau i blanc. A hores d'ara els Mossos mantenen oberta la investigació per trobar els autors del fet.