Una patrulla de dos agents de paisà dels Mossos d'Esquadra va detenir dimarts al vespre un lladre just després d'intentar atracar a un estanc de Vilafant. Els fets es van produir a l'entorn de les vuit del vespre quan el detingut va entrar a l'establiment ubicat al carrer Llers tapat amb un passamuntanyes i armat amb un ganivet.

El lladre hauria amenaçat la treballadora per tal de que li donés diners però aquesta tenia la caixa tancada amb clau. Com que no va poder apropiar-se de cap botí, l'atracador va marxar de la botiga amb les mans buides. A la sortida, va empènyer a una dona que passava pel carrer. Tot plegat ho van presenciar dos mossos de paisà que eren a l'indret i el van detenir. El lladre, de nacionalitat espanyola, té 28 anys i viu a Navata.

L'home hi va entrar a l'entorn de les vuit del vespre, prop de l'hora de tancar. El lladre va entrar tapat amb un passamuntanyes i armat amb un ganivet. A l'interior va demanar els diners de la caixa però aquesta estava tancada en clau.

La dependenta no va resultar ferida per l'arma tot i la negativa i l'home va marxar de l'estanc. A fora, va clavar una espenta a una dona que era en aquest carrer estret que només té asfalt i ni tant sols voreres.

A banda de marxar amb les mans buides, la idea de cometre un delicte li va acabar sortint cara ja que es va donar el fet que hi havia dos agents de paisà en aquesta zona de Vilafant. Els Mossos van acabar detenint a l'home de 28 anys i veí de Navata per aquest intent de robatori amb violència.