Els clics de Playmobil són els protagonistes de la primera fira centrada en aquesta coneguda joguina que des de fa anys ha traspassat l'univers dels més petits per convertir-se també en peça de col·leccionista. Fins diumenge es poden veure a la Casa Empordà de Figueres maquetes especials creades per aquesta primera edició centrades en la ciutat que l'acull. Una fira de col·leccionisme amb punts de venda, una exposició de figures gegants i l'esperat concurs 'Troba el Click Perdut' on els concursants que trobin les figures amagades rebran un premi.

La carta pobla de Jaume I amb el castell i la ciutat o una maqueta al·legòrica en honor al bicentenari del naixement del músic Pep Ventura són algunes de les recreacions que es poden veure.

L'horari d'accés serà de 10 a 2 del migdia i de 4 a 8 del vespre. El preu de l'entrada és de 2 euros i els menors de 6 anys tenen accés gratuït. Al llarg dels quatre dies es podrà fer el seguiment de la Fira Playmobil de Figueres a través del hashtag #Clicksfigueres2017 a les xarxes socials.

La Fira està organitzada per Riude&Clicks, juntament amb el Casino Menestral Figuerenc que avui també celebra la Fira del Disc a la ciutat. La fira compta amb el suport d'Abacus, Casa Montfort, Altergo i l'Ajuntament de Figueres.