El vigent millor cuiner jove de Catalunya segons l'Acadèmia de Gastronomia, Àlvar Ayuso, que estava fins ara al capdavant del restaurant barceloní Alvart, ha decidit traslladar-se a l'Hostal Empúries de l'Escala, segons informen els responsables d'aquest establiment.

Ayuso s'estrenarà el pròxim 1 de novembre com a responsable de les propostes culinàries d'un local en el qual s'instal·la amb el seu equip de recerca i desenvolupament.

Arrel nòrdica i empordanesa

El restaurant Villa Teresita es dirà ara Villa Teresita by Alvart i oferirà una carta basada en el producte i la tècnica, confeccionada per un cuiner empordanès amb arrels nòrdiques.

«Torno a la meva terra amb un gran bagatge i amb la il·lusió de poder aprofitar tot el que ens dona aquest territori i el que envolta l'Hostal Empúries per portar-ho al plat», assenyala Àlvar Ayuso, nascut a Roses i que ara dirigirà aquest restaurant de la Costa Brava.