La Casa Empordà acollirà del 8 al 26 de novembre la mostra de fotografies de Joakim M. Vila Hègira, una mirada des del front de guerra fins a la fortalesa Europa, sobre els camins que segueixen els refugiats que volen arribar a Europa. L'exposició s'inaugurarà dimecres a les set de la tarda.

A través d'un centenar de retrats i escenes quotidianes, dins dels camps de refugiats i a les fronteres, Vila capta en blanc i negre els desigs i els temors de persones refugiades i migrants que fugen dels conflictes bèl·lics i de la pobresa i cerquen una vida millor a Europa.

L'exposició de fotografies és el recull d'imatges fruit del viatge de Joakim M. Vila, entre juny i desembre de 2016, que abasta des del front de guerra de Mossul (Iraq) fins als assentaments de refugiats a les fronteres i a l'interior d'Europa.

Inlcou imatges de diversos escenaris de diferents països quan es va bloquejar el flux d'immigrants i es van habilitar murs i tanques. També mostra la crisi humanitària i els camps de desplaçats per la guerra al Congo.