Els Mossos d'Esquadra estan investigant un tiroteig que s'hauria produït a la zona del Recinte Firal de Figueres aquest passat dissabte a la nit. Els fets van tenir lloc pels volts de les quatre de la matinada, moment en el qual dos homes haurien sortit d'una discoteca situada en aquesta mateixa zona, on possiblement s'haurien discutit prèviament.

Segons les declaracions d'alguns testimonis, un dels individus implicats en la disputa va disparar-li a l'altre tres o quatre trets però no va aconseguir tocar-lo i les bales haurien impactat contra el seu vehicle. Posteriorment, l'agressor hauria pujat al seu cotxe i hauria intentat atropellar-lo sense tenir èxit, tot i que l'hauria tocat a la zona del maluc. Finalment, aquest mateix agressor, que hauria intentat posar fi a la vida de l'altre home després de reiterades temptatives, va marxar del lloc dels fets abandonant el vehicle que conduïa en un aparcament pròxim al lloc on va ocórrer el tiroteig en un inici.

Zona del Firal on s'haurien produït els incidents | Foto: ACN

Segons han confirmat els mateixos agents dels Mossos d'Esquadra, la presumpta víctima es va presentar a la comissaria de Figueres el dissabte a la nit per denunciar que havia rebut diversos impactes de bala al seu cotxe. L'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos (AIC) s'està fent càr­rec de la investigació per intentar aclarir els fets i descobrir en quines circumstàncies s'haurien pogut produir.