11 de novembre de 2017
11.11.2017

Tallen la llum i l'aigua a dos blocs ocupats a Figueres

Endesa ha detectat set connexions il·legals i la companyia d'aigües Fisersa, quatre ?S'han inspeccionat 28 habitatges de dos carrers

11.11.2017 | 02:39
La Guàrdia Urbana, en un dels blocs on es va actuar.

Figueres va portar a terme ahir un control de frau elèctric i d'aigua a dos blocs de pisos ocupats. Els controls a 28 habitatges van permetre detectar set connexions directes a la xarxa elèctrica del carrer i quatre connexions il·legals d'aigua.

Segons ha informat la companyia Endesa, es tractava de dos punts on es coneixia la presència d'ocupes i de frau elèctric, al número 9 del carrer Casernes, a la zona del barri Horta de l'Hospital, i a l'avinguda Salvador Dalí, número 15.

El control de frau va començar al voltant de les deu del matí i va durar una hora i mitja aproximadament. Es van detectar set pisos amb connexió directa al carrer que es van desconnectar.

L'Ajuntament ha informat que és un dels controls periòdics que porta a terme des de fa temps. En alguns barris com el Culubret i el Bon Pastor s'hi actua periòdicament perquè, en aquests casos, inquilins punxen els serveis.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema