Dues administracions de loteria de les comarques gironines van ser premiades el passat dijous amb el primer premi de la Loteria Nacional. El número guanyador va resultar ser el 74247 premiat amb 30.000 euros el dècim.

L'administració número 1 de Roses, Loteria Serra, va ser un dels establiments guanyadors. Els responsables va explicar que no saben quants dècims han venut perquè es va fer a través del terminal. De moment cap client ahir els havia comunicat encara que hagués resultat premiat.

El segon establiment premiat va ser l´administració número 4 de Girona, Loteries Sagarrull, que va repartir uns 30 dècims. D´aquests, prop d´una vintena van caure en mans dels abonats i la resta s´havien venut a través de la finestreta. Un dels socis de l´administració, Joan Sagarrull, va explicar que la gran majoria dels premiats eren veïns de Girona i que alguns ja havien passat a validar la butlleta.

«Estaven d´allò més contents, i alguns fins i tot ens han abraçat» va assegurar. A Girona s´ha repartit un total de 900.000 euros.