25 de novembre de 2017
25.11.2017

Les joguines reviuen a l'encesa dels llums de Nadal de Figueres

La nina Nadalina ha sortit de la vitrina per acompanyar als petits a la Rambla on s'ha encès un gran arbre de tretze metres . Les corals del Sant Pau i l'institut Ramon Muntaner han ofert un concert

20.12.2017 | 10:25
Les joguines reviuen a l'encesa dels llums de Nadal de Figueres

Figueres ha encès avui els llums de Nadal en un multitudinari acte a la Rambla davant el majestuós arbre de tretze metres situat a la part alta. L'acte ha comptat amb un petit espectacle previ ple de màgia en el que han participat els Pastorets de Figueres. La nina Nadalina ha aparegut al terrat del Museu del Joguet i d'allà ha baixat a la Rambla per on també ha passat el personatge Fumera.

L'acte ha comptat amb la participació dels nens i nenes de la coral del Sant Pau i els nois i noies de la coral de l'Institut Ramon Muntaner que han ofert un concert

Mentre cantaven s'han encès els llums de l'arbre que engalanarà la Rambla aquestes festes.

Més formigues dalinianes

Pel que fa a l'enllumenat, s'ha ampliat amb 13 elements més, passant de 306 llums a 319. Com a novetat, s'han transformat a filament LED 7 figures més, ubicades entre columnes i façanes, i s'han creat 6 noves formigues, situades a la plaça Ernest Vila.

A més, pel que fa a les noves ubicacions, s'han instal·lat noves figures a la zona de la calçada dels Monjos, carrer Pi i Maragall, carrer Sant Francesc de Paula, carrer Fossos, plaça Sant Vicenç de Paül, i a la plaça del Sol.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema