El cantant i compositor llançanenc Fredrik Strand, 18 anys, va entrar a formar part de l’equip de Manuel Carrasco en el popular concurs musical televisiu La Voz. A les audicons a cegues, Fredrik Strand va enamorar Carrasco quan va interpretar amb piano i veu el tema d'Adele "Make you feel my love".

En la segona gala en directe de La Voz -de divendres passat-, el cantant establert a Llançà va lluitar per passar a les semifals amb el tema “Safe inside” de James Arthur, però va quedar en segona posició dins de l’equip de Carrasco per darrera de la seva companya Alba Gil i no es va poder classificar per les semifinals malgrat la seva actuació màgica.

Fredrik Strand Sánchez, va néixer a Estocolm (Suècia) l'any 1999. Amb només dos anys ja escoltava música clàssica i quan en va fer cinc es va traslladar al poble matern, Llançà. Un cop a Catalunya, Fredrik va començar amb les seves primeres classes de música als 11 anys a l'escola de música Tons de Llançà on va estudiar flauta travessera, flauta dolça, piano i cant. Als 13 anys va començar a l'escola de música "La Flauta Màgica" de Figueres prenent classes de flauta dolça, piano i clarinet i ha format part de l’Orquestra Jove de Figueres.

Actualment estudia el 6è curs de Grau Professional de cant líric al Conservatori del Liceu de Barcelona, és cantant solista de l'Orquestra Versatile de Figueres i membre actiu de La Coral Jove de l'Orfeò Catalá. L’Ajuntament de Llançà li va atorgar la Llança de Plata per la seva col·laboració desinteressada en diversos actes socials en el municipi, oferint concerts.