El Concurs fotogràfic Ferran Pou de meteorologia de Figueres ha premiat nou imatges amb alguns dels guardons de les cinc categories. El jurat ha escollit en aquesta quarta edició entre 320 fotografies.

Els premiats han estat: Carlos Castillejo (1r premi Fernòmens meteorològics); Pau Gener (2n premi Fenòmens Meteorològics); Enric Navarrete (1r premi Meteorologia, aigua i territori); Xavier Navas (2n premi Meteorologia, aigua i territori); Lluís Roura (1r premi Tramuntana); Eugeni Vallmajó (2n premi Tramuntana); Narcís Isern (1r premi Fenòmens meteorològics a Figueres); Sílvia Adroher (2n premi Fenòmens meteorològics a Figueres); Marc Heras (Instagram i Twitter).

Els primers premis estan dotats amb 200 euros, un trofeu i un lot de llibres de fotografia i meteorologia. Els segons amb 100 euros, un diploma i un lot de vins de la DO Empordà. El premi de la categoria Instagram està dotat amb 60 euros, un trofeu i una estació meteorològica de sobretaula.

El concurs té l'objectiu de promoure l'interès per la meteorologia i la fotografia. Se celebra en memòria de l'entranyable figuerenc Ferran Pou que va morir el 2013.

Les fotografies presentades es podran veure en una exposició fotogràfica a la Biblioteca Fages de Climent fins al 20 de gener.