24 de desembre de 2017
24.12.2017

La font de la plaça de la Palmera ja brolla

24.12.2017 | 06:30

La restauració de la font de la plaça de la Palmera de Figueres ha permès recuperar-ne l´aspecte original, millorar-ne el funcionament i l´eficiència. Els treballs impulsats per l´Ajuntament de Figueres ja han finalitzat i han permès posar-la en servei de nou amb un aspecte renovat.
Els treballs han consistit en la reposició de la impermeabilització i la revisió de la fonamentació de la font. A més, s´ha canviat la instal·lació elèctrica i s´han renovat les bombes d´aigua.
Les properes actuacions previstes, a càrrec d´Ecoserveis, consistiran en la millora del parterre i enjardinament de l´entorn de la font.
El regidor de Serveis Urbans de l´Ajuntament, Quim Felip, defensa que amb aquesta actuació i la que es va dur a terme fa uns mesos a la font Lluminosa –obra de l´arquitecte i enginyer Carles Buïgas–, «els figuerencs i figuerenques poden tornar a gaudir de dues fonts emblemàtiques de la ciutat».

Formes diverses de l´aigua
La primera font està situada a peu del carrer Nou i una de les seves característiques que la fa més atractiva és que l´aigua brolla fent formes diferents que van canviant.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema