30 de desembre de 2017
30.12.2017

Enllesteixen el nou carril bici entre Vilatenim i Figueres

El vial millora la mobilitat a la zona i en la següent fase es començarà a instal·lar l'enllumenat

01.01.2018 | 07:10
El carril bici, ja acabat.

L'Ajuntament de Figueres va finalitzar les obres del carril bici del Camí Vell de Vilatenim, que es van iniciar el mes de setembre. El nou vial, que connecta Figueres i el barri de Vilatenim des de la Marca de l'Ham, millora l'accessibilitat a la zona, on s'estan portant a terme les obres de desdoblament de la C-260, i garanteix la seguretat dels vianants i bicicletes.

Properament, en la següent fase del projecte, es durà a terme la instal·lació de l'enllumenat. A més, també s'han realitzat obres d'adequació del traçat entre les Moragues i el Centre Cívic Joaquim Xirau per millorar l'aspecte del traçat i la seguretat dels vianants.

Per a l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, la construcció d'aquest carril bici era un compromís del govern municipal amb els veïns de Vilatenim, així com les actuacions de millora del traçat per a vianants des de les Moragues fins el Centre Cívic Joaquim Xirau de la Marca de l'Ham, un recorregut molt utilitzat i que a partir d'ara quedarà dignificat, i sobretot, serà segur.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema