10 de gener de 2018
10.01.2018

El Consell Comarcal exposa pintures sobres botigues emblemàtiques de Figueres

Són establiments escollits aleatoriament alguns dels quals ja estan tancats

10.01.2018 | 13:38
Alguns dels dibuixos exposats

La sala d'exposicions del Consell Comarcal de l'Alt Empordà acull un mostra de pintures que porta per títol "Botigues de Figueres". Es tracta d'un treball del taller de pintura de la Societat Coral Erato, que dirigeix la professora Blanca Reig, que realitza un passeig pel comerç d'ahir i d'avui de la ciutat amb una vintena de botigues escollides aleatòriament. Per tant, alguns dels quadres presenten establiments ja tancats i altres, pel contrari, continuen oberts. En tots els casos, però, es tracta de botigues emblemàtiques de Figueres.

Els quadres estan signats per Dolors Roig, Enric Camps, Maite Feixas, Miós Trilla, Paquita Casademont i Rosalina Carreras. L'exposició estarà oberta fins al 30 de gener i es pot visitar de dilluns a divendres, de 9 a 14h i els dimarts de 17 a 19 h. L'acte d'inauguració se celebrarà dimarts vinent, 16 de gener, a les 17.30h, amb una presentació a càrrec de la historiadora de l'art, Blanca Sala Reig.

La mostra artística es complementa amb algunes dades històriques sobre les botigues i amb referències documentals antigues del comerç de la ciutat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook