L'Ajuntament de Figueres i Pimec Girona han presentat aquest matí el conveni de col·laboració que van signar el 2017 amb la voluntat de desenvolupar i implementar activitats, formació, projectes i programes conjuntament que dinamitzin i aportin valor al teixit empresarial de Figueres i de l'Alt Empordà.

El conveni estableix, d'una banda, que Pimec Girona assumeix el compromís de fer propostes per tal d'apropar programes i activitats que puguin interessar a les empreses de l'Alt Empordà, mentre que l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres, assumeix el compromís de promoure i difondre els programes i activitats acordades, amb la finalitat que arribin a les empreses del territori.

El president de Pimec Girona, Pere Cornellà, va destacar la importància del teixit empresarial local i les capacitats de Figueres en el sector de la Promoció Econòmica.

«Aquesta col·laboració donarà bons resultats i de seguida els empresaris del territori podran començar a desenvolupar projectes», va dir Cornellà, qui també va posar de manifest la riquesa del teixit empresarial de la comarca.

Per la seva banda, l'alcaldessa, Marta Felip, veu en el conveni l'oportunitat de potenciar projectes de les petites i mitjanes empreses que «necessiten un suport de l'administració i de la patronal» amb l'objectiu de generar oportunitats per a les empreses de l'Alt Empordà.