El director dels Serveis Territorials d'Interior a Girona, Albert Ballesta, espera que les obres de reforma del parc de Bombers de Figueres

Ballesta ha remarcat que aquesta és la data establerta en el calendari dels treballs i que la voluntat és que per a la propera campanya d'incendis estiguin pràcticament enllestits.

El responsable del departament s'ha volgut mostrar prudent a l'hora de fixar terminis però ha assegurat que les obres segueixen el ritme previst i que l'equipament tornarà a estar plenament operatiu al llarg d'aquest 2018.

L'actuació se centra ara en aixecar un edifici de dues plantes amb dependències com ara la cuina, la sala d'estar i les habitacions.

Per això, els efectius s'han instal·lat en mòduls prefabricats. Els treballs permetran no només millorar les actuals instal·lacions sinó també ampliar-les passant dels 1.062,36 metres quadrats actuals a 1.295,10 amb una inversió de gairebé 1.150.000 milions d'euros.

L'Ajuntament de Figueres, per la seva banda, s'ha compromès a millorar l'entorn per facilitar l'accés als vianants i als vehicles.