12 de gener de 2018
12.01.2018

Interior espera que la reforma del parc de Bombers de Figueres estigui el juny

L'Ajuntament s'ha compromès a millorar l'entorn de l'equipament

12.01.2018 | 11:45
Interior espera que la reforma del parc de Bombers de Figueres estigui el juny

El director dels Serveis Territorials d'Interior a Girona, Albert Ballesta, espera que les obres de reforma del parc de Bombers de Figueres estiguin acabades el proper mes de juny.

Ballesta ha remarcat que aquesta és la data establerta en el calendari dels treballs i que la voluntat és que per a la propera campanya d'incendis estiguin pràcticament enllestits.

El responsable del departament s'ha volgut mostrar prudent a l'hora de fixar terminis però ha assegurat que les obres segueixen el ritme previst i que l'equipament tornarà a estar plenament operatiu al llarg d'aquest 2018.

L'actuació se centra ara en aixecar un edifici de dues plantes amb dependències com ara la cuina, la sala d'estar i les habitacions.

Per això, els efectius s'han instal·lat en mòduls prefabricats. Els treballs permetran no només millorar les actuals instal·lacions sinó també ampliar-les passant dels 1.062,36 metres quadrats actuals a 1.295,10 amb una inversió de gairebé 1.150.000 milions d'euros.

L'Ajuntament de Figueres, per la seva banda, s'ha compromès a millorar l'entorn per facilitar l'accés als vianants i als vehicles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook