Un greu accident de trànsit

Es tracta d'un xoc frontal entre els dos turismes que s'ha produït cap a un quart de nou a l'altura del quilòmetre 20 d'aquesta via que uneix Figueres amb Llançà.

En l'accident de trànsit, ha mort la passatgera davantera d'un dels vehicles. Es tracta d'una dona de 66 anys, de nacionalitat francesa i veïna de Llançà mateix.

Es tracta del primer accident mortal de l'any a les comarques de Girona. Els Mossos d'Esquadra investiguen el succés.

Tot i que cap dels ocupants no han quedat atrapats a dins dels vehicles, dues persones més han resultat ferides de diversa gravetat. Un home ferit greu ha estat traslladat a l´Hospital Josep Trueta de Girona i un ferit de menys gravetat a l´Hospital de Figueres.

A causa del sinistre mortal, la circulació a l'N-260 s’ha tallat en els dos sentits de la marxa des d'un quart de nou fins a dos de deu. A partir de llavors, s'hi van començar a donar pas alternatiu. Finalment, quan passaven set minuts de les onze del matí s’ha pogut reobrir definitivament la circulació.

Arran de la incidència, s´han activat cinc patrulles dels Mossos d´Esquadra, sis dotacions dels Bombers i dues ambulàncies i l´helicòpter medicalitzat del SEM.