Els veïns del carrer de Tarragona de Figueres es van llevar ahir al matí amb un ensurt en forma d'incendi que va cremar tres cotxes estacionats en aquest mateix carrer de la ciutat. La Guàrdia Urbana encara no n'ha determinat les causes.

Els tres vehicles estaven aparcats al carrer Tarragona del barri del Pobleneu de Figueres i han quedat calcinats per les flames de l'incendi. Els Bombers es van desplaçar fins al lloc amb tres dotacions terrestres després de rebre l'avís pels volts de dos quarts de set del matí i van centrar els esforços a sufocar les flames.

Una façana afectada

A causa de l'incendi, no només es van veure afectats els turismes sinó que també la façana de l'edifici adjacent a l'altura del número 13 d'aquest vial va quedar totalment fumada per la gran temperatura, davant la perplexitat dels veïns.

La investigació està en mans de la Guàrdia Urbana de Figueres, que n'està estudiant la causa. El foc, que podria haver estat fortuït o bé intencionat, també hauria afectat un quart vehicle annex als tres més afectats.

El servei de grues els van retirar de la via pública pels volts de les deu del matí.