24 de gener de 2018
24.01.2018

El fons de Carles Fages de Climent s'exposa a Figueres

La presentació del llibre «Els meus difunts» marca l'inici de l'Any Fages de Climent en el 50è aniversari de la seva mort

24.01.2018 | 08:48
Documents de Fages de Climent en exposició.

La Biblioteca de Figueres ha organitzat una mostra de diversos manuscrits i mecanoscrits del Fons Fages de Climent relacionats amb els personatges que l'escriptor empordanès rememora en aquest volum editat per Brau Edicions, on s'apleguen records familiars i una trentena de retrats d'alguns dels seus amics.

En relació amb les memòries familiars que l'autor evoca al llibre s'exposen dos documents manuscrits referents als germans Ruiz Contreras.

Pel que fa als retrats que Fages de Climent realitza de les seves amistats es poden veure tres cartes del poeta de Ceret, Edmon Brazés, dirigides a l'escriptor, i dos poemes dedicats a Maria Soler de Saltor, un d'ells reproduït al llibre. La mostra es podrà veure al vestíbul de la Biblioteca Fages de Climent fins al 17 de febrer de 2018.

El divendres 19 de gener la Biblioteca va acollir la presentació del llibre de Fages de Climent Els meus difunts, amb què va marcar l'obertura dels actes commemoratius dels 50 anys de la mort de l'escriptor.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema