27 de gener de 2018
27.01.2018

Roses comença l'obra per a l'aparcament de la platja dels Palangrers

S'adequa aquest espai litoral molt concorregut, entre la carretera del Far i el moll de Drassanes

27.01.2018 | 09:28
Roses comença l'obra per a l'aparcament de la platja dels Palangrers

L'Ajuntament de Roses ha començat aquesta setmana les obres de remodelació de l'aparcament situat al costat de la platja dels Palangrers, el qual completa el projecte de condicionament d'accessos a aquest espai del litoral. Es disposarà de 44 places d'estacionament per a vehicles, 12 per a motos i 10 per a bicicletes. Les obres han tingut un cost de 82.000 euros. La superfície total de l'àmbit d'actuació és de 1.900 m?2; i tindrà un període de 4 mesos d'execució.

Les obres actuals remodelaran l'espai existent entre la carretera del Far, la platja dels Palangrers i el moll de Drassanes.

A més, el projecte donarà continuïtat a l'itinerari per a vianants des de la vorera de la carretera del Far fins a la mateixa platja. El projecte preveu la pavimentació de l'espai de la zona d'accés i d'aparcament de vehicles amb aglomerat asfàltic, així com de l'espai destinat als vianants amb formigó rentat a l'àcid, que harmonitzarà la imatge amb les voreres del Far i del camí de ronda adjacents.

Es plantaran espècies vegetals, tant arbres com arbustos, i s'instal·laran els sistemes de reg i enllumenat i el mobiliari urbà necessaris.

El projecte s'emmarca dins les actuacions per continuar adequant el front marítim per millorar la imatge i accésde l'espai turístic. La platja dels Palangrers, de petites dimensions, es considera la primera «cala» desvinculada del nucli urbà del municipi i rep un gran nombre d'usuaris al llarg de l'any.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema