Els Mossos d´Esquadra van detenir el passat 1 de febrer, a La Jonquera, un home de 49 anys de nacionalitat marroquina i veí de la mateixa població com a presumpte autor d´un delicte contra la salut pública, després d'escorcollar l'habitatge hi trobar-hi substàncies estupefaents.

Agents de la unitat d´investigació de la comissaria de Figueres van saber que en un domicili de la població de la Jonquera presumptament s´hi estaria traficant amb drogues. Aquesta unitat va dur a terme una entrada i perquisició al domicili la mateixa tarda de l´ 1 de febrer.

L´entrada, que es va efectuar amb agents d´aquesta unitat i efectius de l´Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona, va donar com a resultat la identificació de quatre persones i la detenció d´un home per un delicte contra la salut pública.

En l´escorcoll del pis es van localitzar 1.030 euros en bitllets fraccionats, uns 300 grams de substàncies estupefaents, bàsicament haixix ocultat en bossetes i paperines, bàscules de precisió i un carregador d´una arma buit.

El detingut, sense antecedents, va passar el dia 3 de febrer a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, qui en va decretar el seu ingrés a presó.